Tapahtumat

25.03.2020

Teollisuusliiton jäsenristeily 5.-6.9 Myynnissä NYT!

Teollisuus Seiska tukee jäsentensä osallistumista Teollisuusliiton jäsenristeilylle 10€/jäsen. Tuki myönnetään kuittia vastaan. Lisätietoja puh. 040 522 0917.

Myynnissä NYT! Yksittäisvaraukset tehdään Matkapoikien sivuilla tai puhelimitse Matkapoikien numeroon 010 232 3200.

Nuorten etkot

Alle 36-vuotiaille Teollisuusliiton nuorille järjestetään viime vuoden tapaan omat etkot 5.9. ennen risteilyä. Tule mukaan nostattamaan risteilytunnelmaa yhdessä muiden nuorten kanssa! Lisätiedot ja ilmoittautumislinkin etkoille löydät täältä.

 

Jäsenristeily 2020

Vuoden hauskin jäsenristeily 5.–6.9.

Kysymyksiä ja vastauksia koronatilanteeseen liittyen

Lähde mukaan Teollisuusliiton jäsenristeilylle. Syyskuussa seilataan jälleen Silja Europalla Helsingistä Tallinnaan. Luvassa on huippuesiintyjiä, hauskaa tekemistä, hyvää ruokaa ja parasta porukkaa.

Risteilyn pääesiintyjänä on Erin ja diskoväkeä tanssittaa maanmainio Dj Matti Airaksinen ja bilebändinä soittaa suosittu Remix. Karaokessa kilpaillaan ja lauletaan koko lauantai-ilta. Sunnuntain tapahtumatorilla tavataan tuttuja ja puhutaan asiaa.

Laiva lähtee Helsingin Länsiterminaalista kohti Tallinnaa lauantaina 5.9. kello 18.30 ja takaisin Helsingissä ollaan sunnuntaina 6.9. kello 16. Maihinnousu Tallinnassa on mahdollista sunnuntaina kello 8–12. Risteilyn ikäraja on 18 vuotta.

Risteilyvaraukset tehdään tästä linkistä

Hinnat

Risteilyn hintaan sisältyy koko ohjelma, hyttipaikka valitussa luokassa, buffet-ruokailu ja aamiainen. Hinnat alkaen 48 euroa / henkilö.

Laivaan mahtuu yli 2 500 matkustajaa. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni pääsee mukaan, joten hytit myydään täyteen.

Hytti

Henkilömäärä hytissä

Hinta/henkilö

LUX 2 henkilöä 93 €
A2-hytti 2 henkilöä 80 €
A4-hytti 4 henkilöä 80 €
Perhehytti 6 henkilöä 80 €
B4-hytti 4 henkilöä 65 €
B2S-hytti yhdelle 1 henkilöä 65 €
B2S-hytti kahdelle 2 henkilöä 48 €
C4-hytti 4 henkilöä 48 €

Nuorille omat risteilyetkot!

Nuorille on oma ilmoittautuminen. Nuorille on varattu kiintiö C4 hyttejä hintaan 48 euroa / henkilö. Kiintiöstä voi varata paikan, jos osallistuu nuorten etkoille ennen reissuun lähtöä. Etkoille voi osallistua myös, vaikka hyttivaraus olisi tehty oman ammattiosaston ryhmän kanssa. Lue lisää etkoista ja ilmoittaudu täältä.

Ryhmävaraukset tehdään sähköpostilla tai verkkosivujen kautta

Ammattiosastojen kannattaa jo hyvissä ajoin valita yhteyshenkilö, joka hoitaa varaukset keskitetysti. Erillistä ilmoitusta Teollisuusliittoon ei tarvitse tehdä.

Verkkovaraus on mahdollista tehdä enintään 8 hengelle. Varaushetkellä on ilmoitettava lähtijöiden nimet ja syntymäajat.

Jos varauksen henkilömäärä on enemmän kuin 8 matkustajaa, tai kaikkien lähtijöiden tietoja ei vielä ole, pitää varaus tehdä sähköpostitse osoitteeseen ryhmat.tampere@matkapojat.fi.

Varaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Sähköpostissa pitää ilmetä henkilömäärä ja haluttu hyttiluokka, jotta varaus saadaan tehtyä mahdollisimman sujuvasti. Katso varaajan muistilista tästä!

  1. Kun lähetät sähköpostivarauksen, saat automaattisen kuittausviestin siitä, että sähköposti on toimitettu perille Matkapojille.
  2. Kun varauksesi on käsitelty, saat vahvistuksen ja tiedot varauksestasi sähköpostiisi.

Huom! Myynnin alkaessa varauksia tulee paljon kerralla ja niiden käsittely vie oman aikansa. Maltti on valttia! Odota siis rauhassa, että varauksesi on käsitelty ja saat varsinaisen vahvistuksen, sillä esimerkiksi varmistussoitot tai -viestit ruuhkauttavat Matkapoikien asiakaspalvelua aiheettomasti.

Ilmoita matkustajien tiedot ajoissa Matkapoikiin

Yli 20 henkilön ryhmävarauksen osalta kaikkien matkustajien nimet ja syntymäajat pitää ilmoittaa Matkapoikiin viimeistään 6.5. Ilmoitus kannattaa tehdä heti, kun nimet ovat tiedossa.

Alle 20 henkilön ryhmävarauksen osalta kaikkien lähtijöiden nimet ja syntymäajat pitää ilmoittaa Matkapoikiin viimeistään 10.6. Ilmoitus kannattaa tehdä heti, kun nimet ovat tiedossa.

Yksittäisvaraukset verkkosivujen kautta tai puhelimitse

Yksittäisvaraukset tehdään Matkapoikien sivuilla tai puhelimitse Matkapoikien numeroon 010 232 3200.

Nettivaraus on mahdollista tehdä enintään 8 hengelle samaan hyttikategoriaan. Varaushetkellä on ilmoitettava lähtijöiden nimet ja syntymäajat.

Maksu- ja peruutusehdot

Ennakkomaksu 25 % varauksen kokonaishinnasta erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 28.7.

28.7. jälkeen tehdyissä varauksissa varauksen kokonaissumma erääntyy varaushetkellä.

Kun matka perutaan viimeistään 28.7., veloitetaan peruutuskuluina ennakkomaksu, eli 25 % varauksen kokonaishinnasta.

Kun matka perutaan 29.7.–11.8., veloitetaan peruutuskuluina 50 % varauksen kokonaishinnasta.

12.8. tai myöhemmin perutuista varauksista ei rahojen palautusta.

Lisäpalvelut

Matkapoikien bussireitit

Tulosta jäsenristeilyn ilmoitus työpaikalle!

Tulosta jäsenristeilyn ilmoitus työpaikalle (vaalea versio)!

Palaa takaisin