Ajankohtaista

25.03.2022

Teollisuus Seiska tukee Ukrainan hädässä olevia lapsia

Tampereen Teollisuustyöväen Ammattiosasto ry no 7 tukee Ukrainan hädässä olevia lapsia 1€/jäsen UNICEFIN kautta.

UNICEF auttaa lapsia
selviytymään sodan keskellä

Ukrainan kriisi uhkaa jopa 7,5 miljoonan lapsen elämää. Ukrainan lapset tarvitsevat epätoivoisesti rauhaa. Yhdenkään lapsen ei pitäisi joutua sodan keskelle.

– UNICEF on syvästi huolissaan Ukrainan lapsista, joiden elämä ja hyvinvointi ovat uhattuna, sanoo Marja-Riitta Ketola, Suomen UNICEFin pääsihteeri.

Infografiikka, joka kertoo avun perillemenosta

 

 

UNICEF/UN0607358/English

Hei Tampereen Teollisuustyöväen Ammattiosasto ry

 

Sota on koetellut Ukrainan lasten elämää nyt hieman yli kuukauden ajan. Jo konfliktin ensimmäisistä päivistä alkaen suomalaiset aktivoituivat auttamaan ja lahjoittamaan ennennäkemättömällä tavalla. Tämä solidaarisuuden osoitus onkin ollut hieno pilkahdus valoa synkän tilanteen keskellä.

Kiitos sinun ja muiden lahjoittajiemme, olimme valmiina toimimaan nopeasti kun sota alkoi. Ukrainan auttamiseen kerätyt varat hyödynnetään tehokkaasti, vaikuttavasti ja nopeasti.

Teemme kaikkemme lasten ja perheiden puolesta Ukrainassa ja sen naapurimaissa. Tähän kirjeeseen keräsimme sinulle tietoa avustustyöstämme. Myös tästä postauksesta saat lisätietoa jo perille menneestä avusta sekä siitä, mitä teemme seuraavaksi.

Sinun ansiostasi me voimme auttaa - kiitos. ????
 
  

 

Palaa